Lirik Lagu Harewos Kuring – Abah Ocen/Amir Priatna

Lirik Lagu Harewos Kuring – Abah OcenAmir Priatna

Lirik Lagu Harewos Kuring – Gasentra Pajampangan Kembali merilis sebuah Official Musik Pop Sunda terbaru. Kali ini lagu Pop Sunda yang berjudul Harewos Kuring dinyanyikan oleh Abah Ocen atau Amir Priatna.

Lagu Harewos Kuring diciptakan oleh Wantika, kemudian untuk musiknya diaransemen oleh Danz Elod.

Buat Kamu yang penasaran dengan lirik lagunya seperti apa, bisa lihat dibawah ini.


Lirik Lagu Harewos Kuring – Abah Ocen/Amir Priatna


Langit bengras, bangun nu ngawawaas

Disiga-siga, bagja mun urang duaan 

Paamprok deui, patepang deui

Asih nu lami, urang patebih


Tresna mekar dina jero dada

Montel pageuh teu bisa hudang


Asih munggaran, mangsa ka tukang

Tuhu luyu jeung kahayang


Sugan angin pangbejakeun

Ka jungjunan anu kungsi babarengan

Dibibirkeun, harewos kuring

Geter rasa malik manting ka dirina


Rasa sono, nu ngadodoho

Moro wancik nitipkeun diri

Ngahiyap-hiyap mikahandangan

Ieu diri mika melang jeung hariwang 


[Musik]


Tresna mekar dina jero dada

Montel pageuh teu bisa hudang


Asih munggaran, mangsa ka tukang

Tuhu luyu jeung kahayang


Sugan angin pangbejakeun

Ka jungjunan anu kungsi babarengan

Dibibirkeun, harewos kuring

Geter rasa malik manting ka dirina


Rasa sono, nu ngadodoho

Moro wancik nitipkeun diri

Ngahiyap-hiyap mikahandangan

Ieu diri mika melang jeung hariwang 


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url